Egyszerű narráció

Mihez kell?

Egyszerű narrációra akkor van szükség, ha a video alatt elegendő egyetlen hangnak elmondania a képanyaghoz tartozó kiegészítő információkat. Ha nincs beszélő karakter, nem kell szájra illeszteni (szinkronizálni), csak egyszerűen beszélni kell a video alatt, akkor Önnek erre a megoldásra van szüksége.

Segítünk hangot választani

A kép, a szöveg, a célcsoport, valamint a felhasználási terület figyelembevételével tanácsot adunk, kit érdemes felkérni a narrációra. Több mint 2000 hang van adatbázisunkban. Ismerjük őket, tudjuk, hogy mihez ki a jó, segítünk.  Az általunk javasolt hangokról hangmintát küldünk.

Miért van szükség profi hangra?

A profi, képzett hanggal, kiváló minőségben felvett egyszerű narrációt össze sem lehet hasonlítani azzal, mint amikor valaki amatőr körülmények között, hibás intonációval, képzetlen beszédtechnikával felmondja saját videójának szövegét. A profi egyszerű narrációval elkerülhető, hogy leendő ügyfelei az amatőr hangalámondást hallgatva úgy érezzék, talán az Ön terméke, szolgáltatása, esetleg a vállalta sem professzionális – hiszen a video alatti narráció sem az.

Válassza az egyszerű narrációt, és kérje segítségünket a hang kiválasztásában!