videoszinron.hu karakter szinkronMihez kell?

Karakter szinkronra akkor van szükség, ha a videoban egy vagy több beszélő karakter (ember, animált figura, stb.) úgy beszél, hogy a hangnak a a szájmozgást és/vagy egyéb mozgást követnie kell a beszéddel és annak stílusával. Gyakran előfordul, hogy a videohoz egyszerre van szükség karakter szinkronra és narrációra is.

Segítünk hangot választani

A kép, a szöveg, a célcsoport, valamint a felhasználási terület figyelembevételével tanácsot adunk, kit érdemes felkérni a szinkronra. Több mint 2000 hang van adatbázisunkban. Ismerjük őket, tudjuk, hogy mihez ki a jó, segítünk. Az általunk javasolt hangokról hangmintát küldünk.

Miért van szükség profi hangra?

A profi, képzett hanggal, kiváló minőségben felvett szinkront és narrációt össze sem lehet hasonlítani azzal, mint amikor valaki amatőr körülmények között, hibás intonációval, képzetlen beszédtechnikával felmondja saját videójának szövegét. Szinkronizálásra kizárólag profi szinkronszínészeket kérünk fel.  Így elkerülhető, hogy leendő ügyfelei az amatőr hangalámondást hallgatva úgy érezzék, talán az Ön terméke, szolgáltatása, esetleg a vállalta sem professzionális – hiszen a video alatti szinkron és narráció sem az.

Válassza a karakter szinkront, az egyszerű narrációt vagy mindkettőt, és kérje segítségünket a hang kiválasztásában!